Μάθετε για εμάς

Το μεσιτικό γραφείο “ΟΙΚΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ”, λειτουργεί στα νότια προάστια της Αθήνας, με έδρα το Παλαιό Φάληρο, και έχει ως αντικείμενο παντός είδους κτηματομεσιτικές συναλλαγές (Ενοικιάσεις – Πωλήσεις – Αντιπαροχές οικοπέδων, Εκτιμήσεις ακινήτων, Επενδυτικά ακίνητα, Relocations) κ.α.

Το μεσιτικό γραφείο “ΟΙΚΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ”, λειτουργεί στα νότια προάστια της Αθήνας, με έδρα το Παλαιό Φάληρο, και έχει ως αντικείμενο παντός είδους κτηματομεσιτικές συναλλαγές (Ενοικιάσεις – Πωλήσεις – Αντιπαροχές οικοπέδων, Εκτιμήσεις ακινήτων, Επενδυτικά ακίνητα, Relocations) κ.α. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οίκους στην Ελλάδα, όπως με την Eurobank, AlphaBank, Emporiki Bank κλπ. για την παροχή στεγαστικών δανείων Σε συνδυασμό την πείρα και το καταξιωμένο όνομα στην αγορά του real estate, η Οικοκτηματική, σας εξασφαλίζει γρήγορα το ακίνητο που επιθυμείτε χωρίς να καταναλώνεστε σε άσκοπες έρευνες αγοράς.

Συμπληρώστε την φόρμα ζήτησης ή επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να κλείσετε ραντεβού με έναν από τους επαγγελματικά καταρτισμένους συνεργάτες μας, ή και καταναλωτικών, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

Νότια Προάστεια