ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 200 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ

Μονοκατοικία - ΕΥΒΟΙΑ / ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΛΙΔΟΣ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου (ID):
9527
Νομός:
ΕΥΒΟΙΑ
Περιοχή:
ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΛΙΔΟΣ
Τύπος:
Πώληση
Είδος:
Μονοκατοικία
Έτος:
1990
Δωμάτια:
2
Εμβαδόν:
79 τ.μ
σε έκταση:
592 τ.μ
Όροφος:
1 ος
Αξία:
€ 90,000

Περιγραφή Ακινήτου

Το ακίνητο αποτελείται από τους εξής χώρους: ενιαίο χώρο κουζίνας-σαλονιού, δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο τα οποία απολήγουν σε μικρό διάδρομο και πατάρι πάνω από το μπάνιο. Το ένα υπνοδωμάτιο έχει αποκλειστική πρόσβαση σε μπαλκόνι, ενώ το δεύτερο υπνοδωμάτιο, η κουζίνα και το σαλόνι έχουν μπαλκονόπορτες και περιμετρικά μπαλκόνι το οποίο βλέπει σε δύο πλευρές.
Υφίσταται κεντρική εγκατάσταση ηλεκτρικής σκούπας Beam/Karcher 2300watt, το οποίο συνεπάγεται τη δυνατότητα σκουπίσματος χωρίς ρύπους και θόρυβο εντός τής οικίας (συνδέεται το σπιράλ με εντοιχισμένη παροχή στο σαλόνι για σκούπισμα σε όλο το σπίτι, ενώ το σώμα τής σκούπας βρίσκεται στην πυλωτή).
Η σκάλα και το περιμετρικό μπαλκόνι έχουν επενδυθεί με αντιολισθιτικά πλακίδια, όπως και η κουζίνα.
Αποθήκη: 8,5τ.μ. με καινούργια σιδερένια πόρτα βαρέος τύπου και ράφια.
Κήπος και περίφραξη: Έχουν φυτευτεί διάφορα καρποφόρα δέντρα,* και περιμετρικά καλλωπιστικά και ανθοφόρα φυτά (αγιόκλημα, γιασεμί, τριανταφυλλιές, 17 ρίζες κλήματα). Υπάρχουν τέσσερις (4) παροχές νερού στον κήπο, ποτίστρα για τα πουλιά. Η περίφραξη είναι περιμετρική και η πύλη εισόδου διαθέτει είσοδο για πεζούς με κλειδαριά και σύρτη και για μηχανοκίνητα με συρόμενη πόρτα, με ηλεκτρικό αυτοματισμό (3 τηλεκοντρόλ).
Πυλωτή: Υπάρχουν έξι (6) αντικλεπτικά φώτα, τα οποία λειτουργούν χειροκίνητα, δύο (2) με αισθητήρα κίνησης και ένας (1) προβολέας με αισθητήρα φωτός/νυκτός.
Ταράτσα: Έχει μονωθεί με περλίτη και έχει περαστεί πλακάκι λευκού χρώματος, γρανιτέ. Η πρόσβαση γίνεται με σιδερένια εξωτερική σκάλα και υπάρχει παροχή ηλεκτρισμού και νερού. Στην ταράτσα βρίσκεται εγκατάσταση κεντρικής και δορυφορικής κεραίας και ο ηλιακός θερμοσίφωνας.
Συμπεριλαμβάνονται οι εξής ηλ. συσκευές:
- Ένα (1) καινούργιο air-condition inverter 12,000btu, ψύξης/θέρμανσης (split unit), εταιρείας Midea στο ένα υπνοδωμάτιο, εν. κλάσης Α++
- Ένα (1) καινούργιο air-condition inverter 12,000btu, ψύξης/θέρμανσης (split unit), εταιρείας Midea στο άλλο υπνοδωμάτιο, εν. κλάσης Α++
- Ένα (1) καινούργιο air-condition inverter 14.000btu, ψύξης/θέρμανσης (split unit), εταιρείας CVMORE στον ενιαίο χώρο, εν. κλάσης Α++
- Πλυντήριο ρούχων, εταιρείας SAMSUNG, 8kg, εν. κλάσης A++ με λειτουργία Eco bubble
- Στεγνωτήριο ρούχων, εταιρείας ARISTON, 9kg, εν. κλάσης A+
- Τηλεόραση, εταιρείας LG, 47''
- Σόμπα pellet, 10KW
- Ψυγείο δίπορτο-ντουλάπα, inox, εταιρείας SAMSUNG, με παροχή νερού, φίλτρο νερού, παροχή πάγου (ολόκληρα παγάκια και θρυμματισμένο πάγο), το οποίο είναι συνδεδεμένο υποδαπέδια με την κεντρική παροχή νερού (κουζίνα)
- Ηλιακός θερμοσίφωνας 160L, διπλής ενέργειας (ηλιακός και ηλεκτρικός)
- Ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας, εταιρείας Whirlpool vintage, που συμπεριλαμβάνουν απορροφητήρα, μάτια υγραερίου και φούρνο
- Εσπρεσιέρα (για espresso & cappuccino), εταιρείας DeLonghi, 12bar
- Φούρνος μικροκυμάτων, εταιρείας SAMSUNG
- Φουρνάκι ηλεκτρικό RK, εταιρείας , 45L
- Βραστήρας

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή Κλάση:
  • Ζ
Διάφορα Χαρακτηριστικά:
  • Ανακαινισμένο
  • Αποθήκη
  • Βεράντα
  • Διαμπερές
  • Ηλεκτρικές συσκευές
  • Ηλιακός Θερμοσύφωνας
  • Θέα στη θάλασσα
  • Προσόψεως
Χώρος Στάθμευσης:
  • Πάρκινγκ

Ενδεικτική Τοποθεσία