Μεσιτικό Γραφείο Παλαιό ΦάληροΔάνειαΣυνδέσειςΑνάθεση ΑκινήτουΕπικοινωνία
Κωδ. Ακινήτου   
Αγορά Ενοικίαση
 
Μεσιτικό Γραφείο στο Παλαιό Φάληρο - Οικοκτηματική

Το μεσιτικό γραφείο “ΟΙΚΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ”, λειτουργεί στα νότια προάστια της Αθήνας, με έδρα το Παλαιό Φάληρο, και έχει ως αντικείμενο παντός είδους κτηματομεσιτικές συναλλαγές (Ενοικιάσεις – Πωλήσεις – Αντιπαροχές οικοπέδων, Εκτιμήσεις ακινήτων, Επενδυτικά ακίνητα, Relocations) κ.α.
 

Το μεσιτικό γραφείο “ΟΙΚΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ”, λειτουργεί στα νότια προάστια της Αθήνας, με έδρα το Παλαιό Φάληρο, και έχει ως αντικείμενο παντός είδους κτηματομεσιτικές συναλλαγές (Ενοικιάσεις – Πωλήσεις – Αντιπαροχές οικοπέδων, Εκτιμήσεις ακινήτων, Επενδυτικά ακίνητα, Relocations) κ.α. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οίκους στην Ελλάδα, όπως με την Eurobank, AlphaBank, Emporiki Bank κλπ. για την παροχή στεγαστικών δανείων Σε συνδυασμό την πείρα και το καταξιωμένο όνομα στην αγορά του real estate, η Οικοκτηματική, σας εξασφαλίζει γρήγορα το ακίνητο που επιθυμείτε χωρίς να καταναλώνεστε σε άσκοπες έρευνες αγοράς.

Συμπληρώστε την φόρμα ζήτησης ή επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να κλείσετε ραντεβού με έναν από τους επαγγελματικά καταρτισμένους συνεργάτες μας, ή και καταναλωτικών, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

 


Προτεινόμενα Ακίνητα

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 1984 ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


Καρτέλα Ακινήτου

€ 450.000


ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 1984 ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟ 1 MASTER, 2ο ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ WC, ΑΠΟΘΗΚΗ ...

ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ


Καρτέλα Ακινήτου

€ 850.000
© 2004 - 2009 Ikoktimatiki.gr. All rights reserved. Αρχική | Site Map | Νομική Διευθέτηση | Τα ακίνητα μας

Web Design Greece